Werkwijze en tarieven

Informatief gesprek

Duur ongeveer 10 minuten. Dit is gratis.

Tijdens dit telefonische gesprek maken we kennis en bepalen we samen of ik wat voor je kan betekenen in het bereiken van jouw doel(en). Ik leg uit wat mijn werkwijze is en mail je een uitgebreid anamneseformulier (gezondheidsvragenlijst en hormonale symptomenlijst) om thuis rustig in te vullen.

 Anamneseconsult en hormoonanalyse

Duur gesprek 45 min. + 10 min. indirecte tijd: € 54,00

We bespreken je gezondheid aan de hand van je ingevulde anamneseformulier. Ik geef je hierbij uitleg over jouw hormonale situatie en de mogelijkheden om hierin verbetering te brengen. Ook bepalen we duidelijk jouw doel. 

1e Vervolgconsult

Duur gesprek 45 min. + 30 tot 60 min. indirecte tijd: € 69,00

We bespreken de voedings-/ supplement- en leefstijladviezen die je van mij op papier ontvangt. 

Verdere vervolgconsulten

Duur gesprek 30 minuten + 10 min. indirecte tijd: € 35,-                     

We bespreken je ervaringen. Waar loop je tegenaan. Welke veranderingen pas je makkelijk in en welke niet. En we diepen uit waarom veranderingen wel of niet lukken. Heb je extra kennis nodig?  Ik geef je de voedings- en leefstijladviezen, die je op dat moment kunt gebruiken en die je verder op jouw weg naar jouw doel helpen.

Pakketvoordeel begeleidingstraject van max. 6 maanden
Anamneseconsult 45 min. + 1e vervolgconsult 45 min. + 3 vervolgconsulten 3 x 30 min.: € 199,00

 

Ik meet, als je dit wilt, gewicht, vetpercentage, spiermassa, bloeddruk, bloedsuiker en bloedketonen om naast je eigen ervaring ook mooie veranderingen in cijfers te kunnen zien.

Uitzondering Wanneer deze kosten voor jou niet op te brengen zijn, bespreek dit dan met mij. Dan kijken we hoe dit kunnen oplossen.

Informatie over de tarieven Een consult bestaat uit zowel directe tijd als indirecte tijd. Met de directe tijd bedoel ik het gesprek zelf, met de indirecte tijd het voor- en nawerk (extra uitzoekwerk, het opstellen van het voedingsadvies, het maken van de factuur etc.) Voor sommige problemen is er echter meer uitzoekwerk nodig. Dan kan ik in overleg extra kosten in rekening brengen.

Annulering van een afspraak Wanneer je verhinderd bent, dien je de afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren af te zeggen via telefoon of e-mail. Wanneer je later afzegt of de afspraak niet nakomt dan ontvang je een rekening van het consult.