Werkwijze en tarieven

Informatief gesprek

Duur ongeveer 10 minuten. Dit is gratis.

Tijdens dit (telefonische) gesprek maken we kennis en bepalen we samen of ik wat voor je kan betekenen in het bereiken van jouw doel(en). Ik leg uit wat mijn werkwijze is en geef je een uitgebreid anamneseformulier mee om thuis rustig in te vullen.

1e consult bestaand uit 2 afspraken

Duur 2 x 1 uur. Kosten € 105,-

Afspraak 1: We beginnen met het doorspreken van je anamnese en ik doe een hormonale analyse a.d.v. een syptomenlijst. We bespreken dit en ik geef je hierbij uitleg over jou hormonale situatie en de mogelijkheden om hierin verbetering te brengen. Ook bepalen we duidelijk jouw doel. 

Afspraak 2: We bespreken binnen een week de voedings-/ supplement- en leefstijladviezen die je van  mij op papier ontvangt. 

Vervolgconsulten

30 minuten Kosten € 30,-                     

We bespreken je ervaringen. Waar loop je tegenaan. Welke veranderingen pas je makkelijk in en welke niet. En we diepen uit waarom veranderingen wel of niet lukken. Heb je extra kennis nodig?  Ik geef je de voedings- en leefstijladviezen, die je op dat moment kunt gebruiken en die je verder op jouw weg naar een fit en slank lichaam helpen.

De vervolgconsulten gaan in overleg  Het aantal bepaal jij natuurlijk zelf.

Een rode draad in mijn manier van werken is helpen bij bewustwording, het nemen van verantwoordelijkheid en het omzetten naar actie.

Ik meet, als je dit wilt, gewicht, vetpercentage, spiermassa en bloeddruk om naast je eigen ervaring ook mooie veranderingen in cijfers te kunnen zien.